Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 Aroscupen

Match

IFK Lidingö

0 - 3
Önsta Arena
18 juni 2011
12:10

Lohärads IF

Referat

Referat: IFK Lidingö - Lohärads IF

Första matchen spelades mot Ifk Lidingö som visade sig vara bolltrygga, vi började med låg press så dom fick trilla mycket boll i sin backlinje dock utan någon större framgång. Dels för att vi låg tight i markeringen och dom hade dålig rörelse.
Max började matchen mycket starkt med sina enorma löpningar och en av dom resulterar i en genomlöpning och ett iskallt pass till Addi som enkelt gör 1-0.
Fantastiskt bra att vi sen också trycker jättefina bollar ut på Langs kant.
Helt enormt att Lang hinner upp vissa av dessa hårda bollar.
Ledningen i halvtid känns trygg trots bara 1-0.
Lidingö fortsätter med sitt inefktiva bolltrillande så vi kan lugnt avvakta och sen vinna boll och göra en snabb attack. Hampus slår en fin passning till superavslutaren Max (Anton touchar!). Spiken i kistan kommer när Timmy slår en drömpassning till Hampus som rundar målisen och rullar in 3-0.
Även fast det var ett bra lag vi spelade mot så var segern otroligt stabil, grabbarna spelade äckligt disciplinerat och släppte inte till någonting alls.
En härlig start på Aroscupen och nu laddar vi för match mot våra kompisar i Sunnersta, seger där och grabbarna får gå på disco. Torsk så blir det bums i säng!